Mangel på sommermotivation og et par TRX-øvelser…

Normalt når det er sommer plejer jeg at flytte en del af min træning udenfor, mest fordi jeg elsker solskin og varme. I år har det godt nok været lidt sløvt på den front. Det danske sommervejr, og mangel på solskinstimer har betydet at lysten ikke rigtig har været der til udendørstræning.  Jeg har dog stadig haft timer i fitness dk, hvor vi hat trænet udenfor en gang om ugen… Men for mit eget vedkommende er der ikke sket så meget andet end det. Heldigvis har jeg ikke droppet træningen, men bare holdt den mere indenfor end jeg plejer ved denne tid. 

Dog måtte jeg igår give mig selv et lille kærligt los bagi, og smutte en tur udenfor med min TRX. Og det endte da også med at blive en lille, men god omgang træning jeg fik bikset sammen, der også indeholdt to af mine favoritøvelser med TRX, både for de lige, men også for de skrå mavemuskler. 

Pike:

Start i planke position. Hold benene strakte og brug dine mavemuskler til at lave et omvendt V med kroppen. Så godt op med numsen, så højt den kan komme, og hav samtidig stærke arme ned i underlaget, så du holder spændingen. Vend tilbage og slut i samme plankeposition igen. Jeg lavede 3×10 gentagelser.

   
 Oblique pike:

Kræver lidt mere balance og styrke, men rigtig effektiv for de skrå mavemuskler. Start i en sideplankeposition. Ligesom før holder du benene strakte og trækker numsen opad med dine mavemuskler. Denne gang tager du også en frie arm fra sideplanken og kører ind under kroppen i samme bevægelse. Jeg bliver rigtig udfordret på balancen i denne øvelse, så gør det forsigtigt og kontrolleret. Vendt tilbage i sideplankeposition. Jeg tog kun 5×3 gentagelser til hver side af denne. 

   
 Hvad er Jeres favoritøvelser når man træner udenfor?

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s