Mikuna – Et besøg værd!

mig

I sidste uge var jeg med en veninde til Bikram Yoga i Århus, og efterfølgende frokosthygge. (og ja…. jeg ser træt ud, men var også helt smadret efter bikram)
Vi spiste frokost på en lille vegansk cafe, der hedder Mikuna. Det er et lille hyggeligt sted, hvor man også har mulighed for at bestille take-away.

mikuna

Vi blev derinde og spiste… først og fremmest er jeg tosset med den hyggelige stemning der var i cafeen…. Og så blev jeg helt BLOWN AWAY over den lækre mad der blev serveret.

Nu er det ikke fordi jeg udelukkende spiser vegansk, eller vegetarisk, men jeg er nysgerrig på mad generelt og nyder at forkæle mine smagsløg med nye indtryk. Med andre ord er jeg bare dejlig madglad.

fooled pårk
menu

Jeg fik en “Fooled Pårk – Burger”, hvilket jeg synes lød vældig interessant.
Først og fremmest var den dejlig indbydende at se på, og smagen var lige så dejlig. Den var fuld af smag og konsitistens, så man føler slet ikke at man bliver snydt for kød. Mine smagsløg var bogstavelig talt i himlen, og prisen var oven i købet ikke særlig høj.
Det er helt snart et sted jeg skal besøge igen… gerne snart. Mine smagsløg plager mig ligefrem om de snart skal forkæles igen.

De største anbefalinger herfra…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s