Abeleg i Gorillapark…

balance

For nogle uger siden var vi en flok tøser afsted i Gorilla Park i Vejle. Vi har en madklub hvor vi mødes til mad og hygge en gang om måneden, og så en gang hvert halve år, arrangerer vi en tur for hinanden. Denne gang var det så til Gorilla Park.

Hvad er det så for et sted vi var henne.
Gorilla Park er ude i en skov ved Vejle, hvor der svævebaner oppe mellem trætoppene. Der er baner med forskellig sværhedsgrad fra 1-6.
Sikkerheden er i top, således at du altid er spændt fast med carabinhager, og derned ikke kan falde ned.

gorillarøv

Da vi ankom, skulle vi lige vente lidt, for at få en sikkerhedsinstruktion, og derefter ud på en prøvebane, inden vi kunne bevæge os ud på egen hånd.
Da instruktøren stod og fortalte os hvordan vi skulle hæfte os på og af, synes jeg godt nok det lød meget indviklet.. men så snart jeg selv fik fingrene i det, gik det ret hurtigt med at få det lært.

IMG_8701

I starten synes jeg godt nok det var meget vildt at klatre rundt deroppe mellem træerne. Man blev både udfordret på balance, styrke og koordination. Jo højrere banetallet blev, jo højere op kom man også mellem trætoppene.
Undervejs fik jeg virkelig smag for det, og bestræbte mig på at nå at prøve bane 6, som var den højeste, mest udfordrende og mest vilde.
Vi var 3 tøser der gerne ville prøve den, inden vi skulle hjemad. Hold da op det var sjovt, men også virkelig grænseoverskridende.
Det første man skulle var at klatre lige op af et træ, men klatrevægshåndtag, jeg vil skyde på det måske var 7 meter op, hvis ikke mere. Men svævebanerne blev også længere, og udfordringerne større.
højt

Den største udfordring for mig var at svinge mig fra et reb, hen mod et net, hvor men skulle slippe rebet, kaste sig gennem luften og gribe sig fast til nettet. MEN JEG GJORDE DET!!

Det var virkelig en fantastisk dag, og vi var allesammen dødtrætte da vi var færdige kl 17, men der havde vi også været i gang 4-5 timer…
Helt klart en oplevelse jeg kunne finde på at gøre igen, fordi uanset hvilket niveau man er på, kan man udfordre sig selv. OM det er højder, styrke, koordination, strategi eller balance… der er udfordring til alle, og sikkerheden er stadig i top.

gorillapark

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s