Svedig Yoga med sved på…

IMG_8623.JPG

For nylig var jeg til bikram yoga med en veninde. Det er ikke noget jeg gør regelmæssigt, men noget der engang imellem er rart at prøve for at udfordre min krop. Det er vist ved at være 4. Gang jeg prøver det, så jeg ved godt hvad jeg går ind til.
Et varmt lokale med spejle og 90 minutters hot hot hot yoga.
Nogle tidspunkter føles det nærmest som tortur for kroppen at skulle ind og ud af de stillinger i den varme, men på den anden side nød jeg der virkelig også fordi jeg vidste at jeg gjorde noget godt for mig selv og min krop, hvilket jeg i høj grad har brug for i tiden.

Da de 90 minutter var gået var ikke kun jeg, men også mit håndklæde, det havde ligget ovenpå måtten, gennemblødt af sved. Da vi skulle gå væk derfra var min krop helt blævrende som gele og jeg var helt udmatttet, på en behagelig måde.

En ting jeg huske underviseren sagde, var at camelpose (se billedet) var en stilling man burde lave hver dag, da der var godt for de indre organer, hvorfor kan jeg ikke præcist huske? Men det vil jeg bestræbe mig på de næste par dage… Det burde ikke være så svært vel?

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s