Ferie og Favoritter…

IMG_8212.PNG

Lige nu befinder jeg mig ved poolen ved vores hotel i Marmaris…
Jeg nyder at være på ferie i fulde drag, og laver alle mine ynglingsting: Træning, afslapning og spise..

Om morgenen står vi op og laver en kort men hård træning, inden det bliver alt for varmt til at bevæge sig. Indtil nu, har træningen bestået af løbeture og Grit cardio, som jeg underviser i derhjemme. Jeg har medbragt programmerne og min veninde en højtaler, og så har vi fundet et lille spot ved strandpromenaden der er perfekt til træning.

Vi kom lidt sløvt fra start med isspisningen, som jo ellers hører sig til når man er på ferie. Nu har vi fundet vores nye favorit-issted! COLDSTONE hedder det, og man kan få alt muligt lækkert blandet is, med tilbehør.. Mums!
Har i prøvet det, eller kender det?
Vores plan er at vi skal hele is-kortet igennem, og det skal siges at vi allerede er godt i gang…

IMG_8406.JPG

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s