Kikærte-Curry med masser af smag…

curry I weekenden har jeg haft lidt lavt energiniveau, og ike rigtig orket så meget… Appetit har der ikke været megen af, og når der var så var det til junk, eller søde sager. En af de ting jeg indtog i weekenden, som var god for min krop var denne kikærte-curry… super nem at lave, mætter utrolig godt og har masser af smag. Her er opskriften: 1 dåse kikærter (den hurtige løsning) lidt kokosolie 2 røde chilier 5-6 peberkorn 1 spsk stødt koriander 2 hele kardemommekapsler 1 tsk stødt nellike 1 dl kokosmel – Start med at skære chili i mindre grove stykker. – Steg dem på en pande sammen med resten af krydderierne et par min. – Tag det af og kom i en minihakker hvor det blendes til en grov pasta – tilsæt vand til den rette konsistens. – Kom kikærterne på panden, og kom din curry hen over mens det varmes og og blandes. Kikærterne må gerne moses lidt, så det bliver en smule grødagtigt. – Hvis man har lyst, kan man stege nogle rejer og komme ovenpå. Det gjorde jeg og det gjorde bestemt ikke retten dårligere. Voila og velbekomme… curryyy

Advertisement

One thought on “Kikærte-Curry med masser af smag…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s