Retrokuren dag #3

På min 3. dag i retrokuren havde jeg forberedt mig godt, da det stod beskrevet at den kunne blive lidt hård?

Fennikel madpakke

Jeg havde som de andre dage lavet min madpakke i forvejen, så den var lige til at snuppe med på vejen. Derudover havde jeg lavet en masse snacks (Gulerødder og agurkestave), fordi dagen på arbejdet var lang, så skulle være sikker på at jeg kunne klare mig.
Frokosten bestod af en salat af Fennikel i en nødde/chilicreme drysset med mandler og kakaonibs.
Ifølge bogen skulle denne salat være den ekstra selvforkælelse på en måske hård dag, men smagssammensætingen for mig var en smule mærkelig. Jeg er normalt ikke vant til at spise fennikel i så store mængder, så det kan helt sikker have noget med det at gøre. Jeg vænnede mig til smagen af salaten og den gled da også ned, men jeg synes slet ikke den var så delikat som det stod beskrevet.

wrap

Aftensmaden der var en kålwrap med fyld af forskellige grøntsager, havde jeg næsten forberedt (læs: snittet en masse) fra morgenstunden, så den var klar til at blive lavet når jeg kom hjem, jeg jeg også fik besøg af en veninde til aftenhygge.
Den var i øvrigt ret lækker. Jeg blandede resterne af min nøddecreme fra frokosten med wasabi, hvilket lige gav den et ekstra pift.

I løbet af dagen har jeg drukket en masse the, da jeg tror jeg er ved at få mig en lille forkølelse, så håber at skræmme den lidt væk.
Derudover synes jeg at min appetit har ændret sig. Jeg ved ikke om man kan sige at den har ændret cyklus, men der er tidspunkter hvor jeg plejer at være enormt sulten, eksempelvis omkring aftensmaden og spise store portioner, hvor nu ikke har en lige så stor sult fornemmelse omkring aftenmåltidet?

Fik desuden indviet min nye the-kande til veninde hygge her til aften… er den ikke bare FIN…? Og så er den drypfri.. 🙂

thekande evasolo

To be continued…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s