Retrokuren Dag #4

Som tidligere nævnt er jeg tosset med morgenmaden under denne kur. Jeg nyder friskheden og variationsmulighederne med de forskellige frugtkombinationer om morgenen.

Morgenfrugt

Denne morgen var følelsen fortsat. Dog fik jeg en lille smule travlt, så måtte tage resten af morgenmaden med på arbejdet og spise færdig der. Det gjorde mig egentlig ikke noget, da det jo næsten var ligesom at spise morgenmad 2 gange… whuuu..!

Frokosten havde jeg for en gangs skyld ikke forberedt på forhånd. Nok mest fordi det blev en smule sent med hyggen igår, og at jeg i dag skulle møde tidligt = tidligt fri, så ville spise frokosten hjemme. Dog var det nødvendigt med en lille formiddagssnack, som bestod af knækbrød med avocadomos… mums!

Da jeg kom hjem (og havde fået en lille bitte middagslur) stod den på frokost som i dag bestod af rødkål med pomelo, valnødder og æbler… lækkert og let at lave – bortset fra at pille/skrælle pomelo, men sådan er det jo. Nummenum, siger jeg bare…

rødkålssalat

Ifølge bogen skulle aftensmaden bestå af noget artiskok-salat, men jeg havde i dag ikke tid til at kigge efter artiskokker i butkkerne (som i øvrigt heller ikke stod på indkøbslisten i starten af bogen), så jeg valgte en alternativ ret; blomkålsmos med rødbedebacon og andre lækkerier.

Blomkålsmos

Ind til videre har det mad og smagsmæssigt været den bedste dag synes jeg.

Som aftenssnack her til aften har jeg spist resten af den dejlige – men irriterende at pille – pomelo, og drukket masser af the mod min forkølelse.
Andre gode forkølelses-husråd modtages gerne?

Nu vil jeg ud og forberede min middagsmad til imorgen, som jeg skal medbringe til familiefødselsdag. Gad vide hvad de siger til at jeg har min egen mad med… det er de ikke vant til..?

To be continued…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s