Retrokuren Dag #2

knækbrød

Så har jeg været i gang med 2. dagen af retrokuren.
Igen i dag glædede jeg mig til morgenmaden aka. min frugtsymfoni, og den var lige så dejlig som dagen forinden.

Frokosten havde jeg forberedt dagen i forvejen, så den var lige til at tage med. Den bestod af rå rosenkåls-råkost toppet med ristede græskarkerner og valnødder, samt en lille dressing. Jeg havde lavet en ordentlig portion og spiste af flere omgange. På trods af det, fik jeg faktisk ikke spist hele portionen, og måtte smide lidt af det ud da dagen var gået.
Dog var jeg utrolig glad for at jeg dagen forinden havde lavet mig en portion knækbrød, som jeg gik og småhapsede af i løbet af dagen. Spiste også nogle vindruer og bananer som snack.

I løbet af eftermiddagen blev jeg dog ret tør i halsen, og følelsen er ikke helt forsvundet endnu. Jeg ved ikke om det skyldes denne Retrokur, er fordi jeg ikke helt har fået drukket nok vand, eller er ved at blive lidt småsyg? (der er megen sygdom på arbejdet pt.) Håber det går væk imorgen.

Aftensmaden havde jeg egentlig planlagt at have klargjort så den var lige til at spise når jeg kom hjem fra træning, men sådan blev det ikke lige.
Jeg fik snittet og skåret mig en dejlig aftensmad i form af en raw-ratatouille. Dejligt fyldig og enkel aftensmad med masser af smag og skønne farver.

ratatouille

Nu har jeg klargjort frokosten til imorgen også. Imorgen bliver en lang dag for mig, da jeg har en lang arbejdsdag foran mig, samt at det er beskrevet af 3. dagen kan være lidt hård, så det vil vise sig..?
Imorgen vil jeg stå tidligt op og forberede aftensmaden, så den er klar til jeg kommer hjem…

To be continued…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s