Nem Frokost… Torskerognsalat på sprød salatbund

IMG_1082
IMG_1085

Af en eller anden grund, jeg ikke selv er helt klar over, har jeg holdt mig fra dåsemad de sidste lange stykke tid. Selvfølgelig foretrækker jeg friske råvarer, men sådan en god gang torskerogn er nu altså ikke helt dumt. Det jeg fik handlet forleden var desuden i plastic, i stedet for i dåse…

Men jeg havde da helt glemt hvor dejligt det er med sådan en god gang torskerogn. Vi kender alle den klassiske rugbrødsmad med torskerogn og remoulade.. hold da op hvor har jeg spist det meget. Men eg er ikke sp tosset med remoulade mere, så blev nødt til at finde på noget nyt.
Det endte ud i denne super nemme torskerognsalat:

2 dåser torskerogn
1 spsk skyr
1/2 agurk
saft fra 1/2 citron
en håndfuld dild
en håndfuld frisk salat

Hjertesalat

– Hak agurk, dild og spinat fint
– Kom torskerogn i en skål med skyr og citronsaft og rør det godt rundt
– Bland til sidst alle ingredienser sammen, og voila har du en lækker torskerognsalat
– Anret det på blade af sprød hjertesalat og du kan nyde en lækkert frokost.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s