Klatretøs…

IMG_1026

Igen har jeg været ude at prøve noget sjovt, svært og hårdt.
Århus Boulders, har du hørt om det?
Det er et rent ud sagt en legeplads for voksne. Forstået på den måde at der er forskellige vægge med klatresten (ved ikke om de kaldes noget specielt), i forskellige farver fordelt på forskellige niveauer som man kan boltre sig rundt i.
Efter en kort instruktion, kan man bevæge sig ud på egen hånd.
Jeg var lidt skeptisk, da jeg havde forventet at man var spændt fast på en måde som man tidligere har set ved andre og højere klatrevægge. Men her er det altså helt uden nogen form for snor, dog er der tykke madrasser man falde, eller hoppe ned på.
Væggene var heller ikke super høje, så følte mig tryg hele vejen igennem da jeg kravlede op og ned som en anden lille klatremus.

hæng

Når det er sagt, så var det også pisse hårdt, især for hænderne, der blev helt røde og ømme, samt at vi begge kunne både arme og ben flere dage efterfølgende…

Jeg tænker det er en oplagt mulighed for en polterabend, eller noget andet eventsjov med en flok venner… Hvis man bare dropper ind koster det 90 kr + 30 kr for at leje sko. Så det er bestemt pengene værd og man må være der så længe man har lyst til, samt at man kan købe drikkevarer og mulighed for at sidde og hygge.
Jeg kommer i hvert fald derud igen, engang når min krop er kommet sig…

Boulders
os

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s