Restorativ yoga er en yogaform der skaber frihed, flow og kan genskabe balancen i nervesystemet.
Et nervesystem i ubalance kan påvirke humøret, immunforsvaret, fordøjelsen, bindevævet og skabe muskelspændinger i kroppen.

I den restorative praksis arbejder vi med metoden bowspring, der har fokus på alle sider af kroppen og stræber efter at genetablere rygradens optimale kurve og fysiske balance.

Det er en invitation til at hvile uanstrengt og vågent i støttede restorative stillinger. Her tillader vi mindfuldt kroppen at blødgøre og åbne samt at slippe unødige vanemæssige spændinger i krop, sind og hjerte. På denne måde restitueres og reetableres rygsøjlens naturlige kurver og oplevelsen af kroppen som et sammenhængende hele. Sindet bliver mere klart og roligt og hjertet blødt og åbent.

Sessionen vil være præget af indre fylde, åbenhed og ro. Du vil blive støttet i stillinger af props, der passer til din individuelle krop og dens behov.
Vi starter normalt en session med en kort bowspring sekvens, der berører bindevævet i kroppen, hvorefter vi begynder at bevæge os ind i nogle af de mere restorative og støttede stillinger.

Der er mulighed for sessionen kan foregå i dit hjem.

Prisliste:

Enesession: 325 kr.
Dobbeltsession (2 pers.) 575 kr.
Lille gruppe (3 pers.) 800 kr.

Ved længere forløb, kan aftales en individuel pris.

Kontakt mig gerne for at booke en aftale,
eller ved yderligere spørgsmål.