Yogastuff – hjælp til de svage håndled.

I de fleste yogastudier er der udover yogamåtter også yogablokke, tæpper og stropper.
I takt med at jeg tilbringer mere og mere tid i yogaverdenen, er jeg også begyndt at få øjnene op for disse redskaber, og hvordan de kan hjælpe mig i min egen yogapraksis.

For nogle måneder siden kom jeg til skade med mit håndled, og har i en lang periode haft svært ved at støtte på det, og lægge vægt i det. Desværre har jeg heller ikke været god til at holde mig helt i ro, hvilket jeg tror har forværret eller forlænget helingsprocessen.

Det har også gjort at der er nogle ting jeg har haft svært ved.
Bl.a. arbejdede jeg på at forbedre min bro (urdhva dhanurasana), hvilket jeg har ret svært nu, da der kommer ret meget vægt i håndleddene, lige der hvor min svaghed er.


I mellemtiden har jeg investeret i mine egne yogablokke, hvilket har hjulpet mig, da det gør at der kommer mindre belastning på håndleddene, og jeg kan stadig fortsætte med at arbejde med at åbne mere op i brystet, og mindske noget af belastningen i lænden når jeg laver urdhva dhanurasana (bro).
Jeg tænker at jeg gradvist kan begynde at lægge mere og mere vægt ned i håndleddene, i takt med at de bliver stærkere igen.

Bruger du yogablokke?
– Og hvordan bruger du dine?

Dem jeg har fundet er rigtig lækre, de er lavet af kork og er af rigtig lækker kvalitet.
Jeg er fan.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s