Hurtig energi, til de travle dage…


Nogle perioder har man mere travlt end andre, det kender vi vel alle sammen.
Men for mit vedkommende når de fleste af hverdagene står på holdundervisning, med skift fra det ene til det andet, er de nogle gange brug for lidt hurtig energi, eller et ekstra tilskud.
Jeg elsker at undervise, men man skal også være god ved sin krop og tanke den op med den rigtige energi, så den er klar til at yde.
Tit og ofte har jeg gjort brug at hurtige købeløsninger, og det er ikke altid at det har været lige nærende for kroppen må jeg indrømme.
Heldigvis prøvede jeg forleden en drik, der hjælper mig med at få lidt ekstra næring til kroppen de dage hvor det lige skal gå lidt hurtigt… Alohe2Go fra Forever Living.
Jeg kender godt firmaet fra tidligere, og de har virkelig mange lækre produkter, hvor

Jeg har prøvet at drikke alohe vera som shots og kosttilskud, men på en aller anden måde fungerede det ikke for mig…
Men den her drik er lige som en juice du har med i tasken og kan drikkes når du har lyst og brug for det. Den er super nem at åbne, og smagen af granatæble gør den lige lidt ekstra lækker.
Dog vil jeg sige at det selvfølgelig stadig smager af sundhed, så hvis du forventer en sukkerbombe, når du drikker Alohe Vera, så bliver du nok ret så skuffet.
Men det jeg godt kan lide ved lige præcis Alohe2Go, er at den forklæder den lidt anderledes Alohe Vera smag, så man kan drikke dem med velbehag og samtidig få alle de gavnlige effekter fra Alohe Vera planten.

Planeten er bl.a. kendt for sin helende effekt, hvis man smører det på huden, men den har også nogle rigtig gode effekter på kroppen, hvis man indtager det gennem kosten.
I Alohe2Go er der udover Alohe Vera også masser af C-vitamin, der hjælper til at styrke immunsystemet og gør os mere modstandsdygtige over for sygdomme, samt mindske træthed og udmattelse.
Alohe Vera Gel, som også er i drikken er rigtig god for vores tarme, da den fodrer mælkesyrebakterierne, som så sørger for at tarmene har lettere ved at nedbryde maden.

Så alt i alt en nem tilgængelig drik, til de dage hvor jeg er på farten…
Helt klart en anbefaling her fra.

 

 

Indlægget er sponsoreret.

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s