Hurtig rødbedesmoothie… fordi jeg er doven.

 

Kender i det med at man ikke lige er super god til at få spist morgenmad, fordi man måske egentlig hellere vil snooze den lidt længere inde i sengen, og så skal det altså lige pludselig gå stærkt, hvilket betyder at det er morgenmaden der nedprioriteres?
Sådan er det sket for mig nogle gange, så nu har jeg fundet mig en god og nem morgenrutine, hvor der også er tid til morgenmad.
Jeg starter simpelthen dagen med en smoothie, det er forskelligt hvad jeg putter i, men det passer lige med at jeg når at lave den (det tager jo ingen tid), og så kan jeg drikke den når jeg ankommer på arbejde, lige i tide til jeg har oparbejdet noget appetit.
Det fungerer virkelig godt for mig, er det andre der kører det trick.

Min morgen smoothie forleden fik en skøn rød farve og smagte lige så dejlig som den så ud. 

Så nem var den at lave:
2 små bananer
2 små skrællede rødbeder
4 cm af en hel ananas (skrællet)
Rismælk til den rette konsistens
1 tsk hampeolie.

  • Kom det hele i blenderen på nær olien og kør det godt rundt.
  • Kom til sidst olien i og rør rundt.
  • Jeg foretrækker at drikke den med sugerør, gør du også?

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s