KONKURRENCE – VIND EN HAMPEBOG

 
JA.. du læste rigtigt, en Hampebog. Eller nok nærmere en kogebog hvor den gennemgående ingrediens er hamp, i flere afskygninger. Det er ikke den slags hamp man bliver skæv af, men derimod en ordentlig dosis kostfibre, glutenfrit protein, essentielle aminosyrer, vigtige vitaminer og mineraler. Nu skal jeg ikke kede dig med alt det kedelige, men i bund og grund bare rigtige lækre opskrifter, der er gode for kroppen.

Bogen er fyldt med lækre opskrifter, og lige så lækre billeder, der får mine tænder til at løbe i vand.

Jeg er så heldig også at være medforfatter på denne bog, men det er ikkemig, der giver den gode anmeldelser med på vejen. Så hvis du vil læse dem fra et mere subjektivt synspunkt end mit kan du bl.a. kigge her, her og den kan også købes her

NU til konkurrencen… Jeg udlodder nemlig et eksemplar af bogen.
Det eneste du skal gøre er, at føle bloggen via bloglovin, like indlægget og smide en kommentar om hvorfor du gerne vil vinde.
Så udtrækker jeg vinderen søndag d. 14/2.

Advertisement

14 thoughts on “KONKURRENCE – VIND EN HAMPEBOG

 1. fuzionsundhed siger:

  Jeg vil gerne vinde jeres spændende bog da jeg selv er begyndt at bruge hamp og godt kunne bruge nogle gode sunde opskrifter :-). Hvis jeg vinder må i gerne signere den 🙂

 2. Annika Johansen siger:

  Jeg skal vinde den, da jeg er syg efter et hovedtraume i snart to år. Og spiser hamp i min hverdag pga jeg prøver at leve så godt jeg kan efter brainfood. Så kunne være en rigtig dejlig gave at vinde, så jeg kunne få lidt mere inspiration til at bruge det🙏🏽🍀😍

 3. Marisa siger:

  Da jeg så bogen på Instagram tænkte jeg: wow den ser spændende ud! 🙂
  Jeg håber at vinde den, da jeg ønsker nogle gode og sunde alternativer til madlavningen 🙂

 4. Hanne siger:

  Jeg skal vinde fordi jeg og min krop ELSKER hamp og derfor gerne vil blive endnu bedre til at bruge det og få optimal udbytte af alle dens gode egenskaber 🙂

 5. Emilie siger:

  Jeg er generelt god til at bruge alle mine ingredienser, men hamp har aldrig været et yndlingsprodukt for mig – men det vil jeg rigtig gerne have at det bliver!!! Derfor har jeg virkelig brug for bogen som inspiration og guide til at komme ordentligt i gang meg hamp! 😀

 6. christinawengel siger:

  Jeg vil vildt gerne vinde jeres dejlige bog så jeg kan lave en masse mad med hamp for venner og veninder og inspirere andre til at købe jeres bog og komme med på hamp bølgen☺️

 7. Charlotte siger:

  Skal da vinde fordi bare det at deltage var en udfordring hehe: håber jeg har gjort det rigtigt. Liket på insta, følger på blogloving og kommenterer her? Jeps, nu fik jeg også hentet blog Loving app.
  Købte afskallede hampefrø til en veninde som en sjov gave, og de smager jo super godt! Hvis jeg vandt bogen kunne jeg udvide horisonten og bruge det til andet end morgen “muesli” 👍🏻🤓

 8. Vibeke Sadolin Hølledig siger:

  har nok ikke nogen bedre grund til at skulle vinde end alle andre…..men vil gerne bare vinde fordi det da altid er spændende at udvide sin horisont og sit køkken med nye spændende tiltag….

 9. Louise O siger:

  Jeg skal vinde fordi jeg ikke kan lave mad :D. Vil gerne lære det og samtidig gerne spise sundt.. Så tror bestemt det er den rigtige kogebog for mig.

  1. vinther3 siger:

   Tillykke Louise…
   Jeg kan desværre ikke finde dine kotaktoplysninger, så hvis du vil sende mig en mail på vinther3msn.com, så jeg kan fremsende bogen til dig.
   Håber du kommer godt i gang med den…

 10. Elisabeth Lindrup siger:

  Den vil jeg gerne vinde, hamp lyder jo fantastisk – kan nærmest allerede smage hamp-kager og hamp-greenies 🙂

 11. Kathrine siger:

  Hej Helle,
  STORT tillykke med bogudgivelsen, det er virkelig sejt!
  Jeg så også Pernille brilliere i morgentv 😊
  Jeg har gjort meget i superfoods –
  Men indtil videre har hamp ikke været en af dem. Det skal der laves om på og det ville være skønt med en bog til inspiration.
  Vh Kathrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s