Krydret nudeluppe med Kyllingeboller…

Nudelsuppe

Uh… er jeg den eneste der slet ikke kan få varmen i denne tid. Synes jeg fryser konstant, og kan næsten ikke overskue at spise andet end suppe, eller andre varme sager. Det kan godt være det er en kombination af at jeg ogå har taget en forkølelse med mig hjem fra Berlin, hvor jeg var nede at fejre nytår med en dejlig veninde.
Derfor lavede jeg forleden denne smagfulde suppe som jeg vil dele med Jer, hvis i sidder i samme situation som mig, eller bare har lyst til at prøve noget nemt, varmt og lækkert. Plus den er forholdsvis billig at lave, da Berlinturen betød at jeg var lidt for god til at bruge pengepungen, hvilket jeg så må bøde for nu…

Lavede kødbollerne fra bunden, og det var enormt nemt, så det skal i ikke lade jer skræmme af, det er bare at komme i gang.

Opskrift:
400 g kyllingebryst i mindre stykker
1 spsk frisk og hakket mynte
1 spsk frisk og hakket koriander
10 g revet eller finthakket ingefær
1 rød chili finthakket
1 spsk Maizena majsstivelse
2 spsk tamari eller soya

1 1/2 liter vand
1 1/2 spsk smagfuld “paste” (jeg brugte noget der hed panang paste, men tænker også sagtens at man kan bruge rød eller grøn karrypasta, hvis det er lettere at få fat i.)

4 store gulerødder skåret i fine strimler
bønnespirer
200 g glasnudler
salt

– Start med at koge vandet op sammen med din “pasta”/smag.
– Imens kan du lave kødbollerne, ved at komme alle de øverste ingredienser i en foodprocessor og blende til en ensartet konsistens.
– Form nu kødbollerne med en teske og kom dem i det kogende vand.
– Når kødbollerne er kogt og flyder ovenpå tilsættes gulerødder og glasnudler og lidt salt.
– Efter ca. 5 min tilsættes bønnespirerene og retten er klar til servering.

Man kan også tilsætte andre grøntsager efter smag.

Voila og velbekomme.

Advertisement

3 thoughts on “Krydret nudeluppe med Kyllingeboller…

 1. Nicoline Kragh siger:

  Hej Helle! Med fare for at lyde upassende stalker-agtig, da du nok ikke ved hvem jeg er, vil jeg bare sige tak for en fed pumptime tidligere i dag! Det er fedt med så energiske instruktører.
  Noget helt andet er, om du ved om man kan købe personlig træner forløb i fitnessdk? Jeg gad godt komme i gang med styrketræning ordentlig og sådan…
  Mange knus

  1. vinther3 siger:

   Tak Nikoline… Du er sød og jeg ved godt hvem du er… 🙂
   Men kan godt købe et forløb hos en personlig træner, du henvender dig bare i receptionen, og kan du komme i kontakt med en personlig træner, der kan tilrettelægge et forløb efter dine ønsker og behov.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s