Akroyoga- sjovt som en leg…

  For noget tid siden faldt jeg over et opslag, hvor der stod at man kunne komme og prøve akroyoga, som jeg længe rigtig gerne har villet prøve. Heldigt nok passede det med at det foregik den dag jeg ikke skal undervise, så jeg lokkede min modige veninde med ind for at se hvad det var for noget. 
Hold nu op, hvor blev jeg solgt på stedet. Det var lidt vildt og grænseoverskridende i starten. Både i forhold til at skulle klatre rundt på et andet menneske, men også i forhold til at lære om egen kropsbevidsthed, balance, styrke og at give slip. Nu er jeg ligesom kommet mig over den der tærskel med at klatre rundt på et andet menneske, men det kan til tider stadig være svært at stole på sin egen krop og balance, især når man skal lære nye positioner. Til gengæld var timen utrolig tryg og behagelig at deltage på, hvilket bare fik mig og mit indre legebarn til at ville mere og mere. 

Nu er det blevet til en ting jeg deltager på en gang imellem med min veninde, og det er altid en fornøjelse…

Er der nogen af jer der har prøvet det? Eller går med tanker om at gøre det?

  

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s