Sommerglæder…

  
Det er vist ikke en underdrivelse at beskrive den danske sommer som uforudsigelig…. Men noget af det jeg er allermest vild med er at det på et eller andet tidspunkt i løbet af sommeren bugner af bær. I år, har jeg kastet min kærlighed på de danske jordbær… Og jeg har ellers tidligere mest været en hindbærpige..   

Har derfor af flere omgange været ude ved den lokale pluk-selv jordbær mark. Både fordi det er billigt, men også fordi det er virkelig hyggeligt at gå rundt og plukke sine egne jordbær, vælge de bedste og smage en masse undervejs. Så har jeg endda hørt at jordbær sæsonen i år skulle være blevet længere, pga det kolde forår, eller noget i den stil… Det gør i hvert fald ikke mig noget, det betyder bare flere ture til jordbærmarken! 

Har du været ude at plukke jordbær i år? 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s