Bikiniklar…. Med nye Bikinikøb…

bikini
Billederne er lånt fra triangls hjemmeside her

Selvom sommeren endnu ikke er kommet til Danmark, har jeg allerede nydt solens stråler. Det har foregået i Alanya i Tyrkiet, en dejlig ferie, som jeg lige er hjemvendt fra.
Jeg er typen der normalt har en masse forskellige bikinier med på ferie, nærmest en til hver dag…. Er der nogen der kan genkende det?
Til denne ferie havde jeg investeret i et par bye bikinier, som i kan se på billedet ovenfor.
Bikinierne er af lækkert neopren materiale. De føles helt anderledes mod kroppen, end de bikinier (primært h&m), jeg også har i skabet. Neopren materialet gør også at bikinien sidder fastere på kroppen, og ikke mister sin form.

Jeg kan virkelig anbefalde disse bikinier, de sidder så godt på kroppen, materialet er lækkert, og jeg bildte mig ind at de tørrede hurtigere i solen 🙂 Plus at man kan mikse og matche dem som man vi, hvis man har lyst.

Jeg blev simpelthen så glad for mine nyindkøbte bikinier, at jeg næsten ikke fik brugt de andre jeg havde medbragt. Og det siger ellers en hel del.
Overvejer allerede om der skal indkøbes et par mere til samlingen, i håb om at den danske sommer snart viser sit ansigt…

  

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s