Grooving…

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 16.38.40

Jeg har prøvet noget grænseoverskridende…. og skørt og SJOVT!.

I fredags var jeg med til et Groove-event, sammen med en masse andre glade mennesker.
Hvis du ikke har hørt om Groove før, skal du ikke føle dig snydt, for det havde jeg heller ikke.
Det er lidt svært at beskrive hvad det er, synes nærmere det skal mærkes på egen krop.
Men det er vel en slags dans, eller bevægelse. Konceptet går ud på at bevæge sig på sin helt egen måde til musik, ud fra en eller to grundrytmer man bliver præsenteret for i hver sang.
Det handler om at give slip, og bare lade kroppen bevæge sig, uden at være fokuseret på hvordan man ser ud i spejlet eller hvordan ande mennesker ser en.
Jeg skal ærligt indrømme at det i starten føltes en smule mærkeligt, men da der var gået ca 10 min, var det som om alle havde givet slip og bevæget sig ind i sin egen lille boble, og så dansede man ellers rundt imellem hinanden.
Det udviklede sig til at være virkelig skægt, og jeg fik virkelig fundet mit indre legebarn frem. Jeg oplevede både at lege prinsesse, edderkop og zoombie… Eventet varede 2 timer, og jeg kunne godt mærke at det var lige lidt for længe til mig, hvis jeg skulle have fået lov til at bestemme, ville 1,5 time være helt optimalt.

Men i bund og grund, var det altså en virkelig skæg oplevelse, som jeg tror der fleste ville have gavn af at prøve. Bare fornemmelsen af at danse rundt mellem hinanden og lege edderkopper, lyder lidt skørt, men prøv det. Om ikke andet så kunne det være en sjovt indslag til en polterabend, eller andre samlingspunkter, hvor der lige skal ske noget anderledes.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s