Hårtip #Styr din Træningsfritz… uden hårlak!


På trods af at mit hår faktisk er forholdsvis glat, har jeg stadig små hvirvler og fimrehår der stritter frem, når jeg sætter det op inden træning. Tidligere har jeg forsøgt at kontrollere det med hårlak, hvilket også har fungeret fint, men jeg tænker ofte over hvad man egentlig udsætter håret for, når man dækker det med et lag af lak.
Det kan jo umuligt være sundt… Det er ikke sådan at jeg overvejer at stoppe med at bruge hårlak, for man har jo brug for det en gang imellem når man skal være fin og håret skal sidde, ikke?

Meeen…. under træning er det måske ikke helt så nødvendigt? Og dog… vil ikke betegne mig selv som forfængelig under træning, men har samtidig heller ikke lyst il at rende rundt og ligne, eller føle mig som en kæmpe hårdusk…

Heldigvis er der råd for det…
Jeg er på det seneste blevet fan af de her smalle hårbånd, som fåes i diverse farver og mærker. Jeg har indsamlet mig lidt af hvert, bl.a. fra H&M, Kari Traa og Nike.
Jeg har ikke nogle præferencer til nogle af mærkerne, jeg kan bare godt lide at der er nogle forskellige farver at skifte imellem.
Det pimper ligesom træningen lidt op, og jeg slipper for at bruge hårlak.

Det må vist være det man kan kalde en Win Win…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s