Grovere Bananmuffins med Chokolade og Tranebær…

muffins

Når man har nogle bananer der er ved at være overmodne, må man hellere skynde sig at bruge dem. Nogle gange fryser jeg dem ned, så det sidenhen kan bruges til smoothies, men i dag havde jeg noget andet i tankerne.

Fik sådan lyst til at bage, og jeg har en veninde der ofte laver banankage når hun har nogle overmodne bananer. Jeg lod mig inspirere af det, men var samtidig så doven at jeg ikke gad gå ud at handle. Heldigvis har jeg næsten altid køkkenet fyldt med sager jeg kan bruge…

Resultatet blev de her svampede muffins, som jeg vil medbringe og nyde på min gåtur ud i solskinsvejret…

Opskrift:
4 modne bananer
4 æg
100 g rugmel
50 g tørrede tranebær
50 g hakket mørk chokolade
lidt salt

– Mos bananerne i en skål
– Tilsæt æggene og rør godt rundt
– Kom herefter melet i og rør til det er en ensartet dej.
– Til sidst kommes de resterende ingredienser i.
– Kom i muffinsforme og bag i ovnen ved 175 grader i 15-20 min.

Voila, velbekomme og god søndag…

bananmuffins

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s