Med Downtown til Yoga…

IMG_0171

For lidt tid siden købte jeg et værdibevis ved www.downtown.dk, på 5 x yogatimer.
Det første klip blev brugt igår, sammen med en veninde.
Nu har jeg kun en smule erfaring indenfor yogaens verden, primært gennem Bodyflow, som jeg underviser i, men også gennem forskellig yoga i fitnesscentre eller bikram yoga.
Der findes jo mange forskellige stilarter inden for yoga, som jeg stadig roder rundt i.
Men måske det er i år, jeg bliver klogere på yogaens verden?

Stedet det hele foregår er på yogaskolen i Århus.
Da vi ankommer til den lille baggård Yogaskolen ligger i, er døren låst, men lyset indenfor er tændt. Vi konkluderer hurtigt at de nok har gang i undervisningen, og at vi pænt må vente udenfor. Vi kom trods alt i god tid.

Da de kommer ned og åbner døren lister vi stille og roligt ind, bliver vist hen i yoga lokalet og gør os klar.
Lokalet er en smule mørkt, og belysningen er dæmpet. Det er i hvert fald meget anderledes end de noget lysere fitnesslokaler jeg var vant til at opholde mig i. Dog virkede det på en eller anden måde mere autentisk i forhold til der var vores formål.

IMG_0168

Det var helt stille i lokalet, og det var faktisk helt rart at opholde sig i rummet, der var fyldt op af stilhed.
Selve Yogaen var ret simpel, og det var fokus på ryggen, men alligevel følte jeg mig udfordret og opnåede en behagelig følelse af træthed ved timens afslutning. Ligesom jeg ved den afsluttende meditation, forsvandt helt ind i mig selv, og virkelig tømte hovedet.. hold da op det er længe siden jeg har været SÅ langt væk.

Alt i alt var det en god og anderledes yogaoplevelse, og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal afsted. Jeg vil også mene at det er noget alle kan være med det, da det udføres på et meget naturligt og jordnært niveau. Der var faktisk en hel familie, med far, mor og to børn der var med til undervisningen.
Det har også gjort mig endnu mere nysgerrig på yogaens verden der helt klart skal udforskes nærmere, på alle de måder jeg nu kan komme til det… Både den fysiske del, som jeg er meget fascineret af, men efter denne her oplevelse blev jeg faktisk også endnu mere interesseret i den mentale del som yogaen jo også indeholder.

Er der nogen der har nogle andre gode erfaringer I vil dele?

Advertisement

One thought on “Med Downtown til Yoga…

  1. Kristoffer Sisseck siger:

    Hej Helle!
    Jeg skriver til dig, da jeg sidder og varetager Online-Marketing løsninger for Yogaskolen. Jeg vil derfor høre dig, om jeg ikke kunne få dig til, at lave et direkte link til Yogaskolen.dk. Det ser ud som om, at du havde en god oplevelse med Yogaskolen. Jeg er helt sikker på, at de vil værdsætte det rigtig meget!
    På Forhånd mange tak
    Kristoffer Sisseck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s