Velkommen til Energii…

IMG_9924
De sidste mange weekender i januar, har jeg været på uddannelse i Energii i Århus, med henblik på at blive instruktør og undervise i reformertræning.
Forrige fredag var jeg så til “eksamen”, hvor jeg blev godkendt med et kæmpe skulderklap, hvilket selvfølgelig gjorde mig overordentlig glad i låget.

Hvad er reformertræning egentlig?
En reformer er en maskine, der består af et system af fjedre, stropper, en glidende vogn og en barre, der sammensat kan udfordre kroppens styrke og udholdenhed. Modstanden kommer fra kombinationen af de forskellige fjedre, og ens egen kropsvægt.
Det er en træningsform der helt klart skal opleves op egen krop; Det er både hårdt og sjovt på samme tid. Der er masser af energi, god stemning og udfordring, og man føler virkelig at tiden flyver afsted.

IMG_9931

Jeg kommer til at undervise 1-2 gange om ugen, så hvis du er i nabolaget så kig forbi. Første gang kan man booke en gratis prøvetime, og efter følgende kan man købe klippekort, eller betale fra gang til gang.

Jeg har haft allerede mine første timer som instruktør, men glæder mig virkelig til at komme godt i gang, og blive en fast del af inventaret.
Ses vi?

reformer

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s