Skeptisk vinterløber…

løbefjæs

Fordelen ved at det i år er en ret lun december, er at jeg har haft min første løbetur i december nogensinde.
Jeg er nok det man vil kalde en sæsonløber. Altså at det der med kulde og sådan noget, det bryder jeg mig ikke om at løbe i. For at være ærlig, så er vejret nemlig en stor motivationsfaktor for mig, og jeg er i forvejen lidt af en frossenpind.

Men nu havde jeg fået tidlig juleferie, så jeg stod op og kiggede ud af vinduet på et dejligt solskinsvejr. Tjekkede temperaturen, og tænke jeg trænger sgu til en løbetur.
Jeg iklædte mig løbetøjet, kunne ikke finde mit løbepandebånd, så fandt en hue, og så var jeg ellers klar. Musik fra bodyflow i ørene og så ellers afsted.

Hold op hvor kunne jeg mærke at det var længe siden jeg havde løbet. Havde svært ved at finde ind i rytmen… men klarede mig igennem det, og det var faktisk rigtig rart, Også selvom formen måske ikke lige var hvad jeg kunne tænke mig. Men har jo heller ikke holdt det ved lige, så det er helt sikkert forklaringen.
Sidder nu med en rigtig dejlig fornemmelse i kroppen… Men også en tanke om at jeg måske pressede mig selv lidt for hårdt, og skulle havd lagt lidt mere stille ud. I hvert fald hvis du spørger mine skinneben. Nu må vi se hvad de siger imorgen?
Kan være jeg kommer mere afsted i fremtiden, meen vil ikke love alt for meget før det bliver forår.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s