Noget om Mobilitet og stivhed i overkroppen..

mobilitet

Jeg er meget fascineret af Yogaens verden, og er ofte misundelig på dem der bare et helt vildt smidige, fordi jeg jo bare ville ønske min krop lysterede på samme måde. I kender også godt typen der får det hele til at se så let ud. de synes jeg bestemt ike det er, og som i nok kan se på billedet er der også en del forskel på min venstre og højre side…
Jeg har for noget tid siden haft problemer med den ene skulder, og en sene der var hævet og overbelastet. Der fandt jeg også ud af at min smidighed i overkroppen og særligt omkring skuldrene ikke var hele som jeg kunne ønske. Det lagde jeg hurtigt på hylden og koncentererede mig om andre ting.
Siden har jeg egentlig været ret god til at huske udstræk og mobilitetstræning… I BENENE…!
Men nu skal det være nok…

Jeg vil på jagt efter gode mobilitetsøvelser til skuldre og brystkasse, så jeg kan få løsnet lidt op og så bestræbe mig på at gøre det efter hver træning, så det ikke kun er benene der får tur.
Hvis jeg er rigtig god, kan det også være jeg lavet noget øvelser hver dag inden sengetid… meeen man skal jo også være lidt realistisk ikke?

Hvis nogen ligger inde med et par guldkorn hører jeg gerne fra Jer?

Og hvis i ved hvor i skal starte Jeres søgen, så tjek lige denne side ud for inspiration
klik her

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s