Decembermål…. Spar lidt på det spontane…

Sparetip

Vi kan ikke helt komme uden om det.
Julen er en dejlig tid, men også en dyr tid. Der skal købes gaver til dem man holder af. Der er også lige nogle julefrokoster der skal holdes, deltages i og måske med efterfølgende bytur eller transport hjem.

Man skal ikke være et geni for at regne ud at alt dette tilsammen kan blive en dyr fornøjelse, dog med tryk på fornøjelse.
Så hvorfor skal man spare på fornøjelserne, når der er mulighed for at spare andre steder?
Julen skal nemlig, synes jeg, have lov til at være en tid til fornøjelser og hygge, uden den dårlige samvittighed nager…

Jeg er nok heller ikke den eneste der falder for de billige tricks i supermarkedet, hvor man lige putter lidt ekstra ned i kurven, som man måske i virkeligheden slet ikke har brug for. Det virker sikkert som små beløb såsom, Oreos, eller Øko-æbler til kun 10 kr, men hvis man regner alle de små ekstra spontane indkøb sammen, kan det altså godt blive en pæn slat penge.

Derfor har jeg sat mig et mål for december måned. Hvem siger i øvrigt, at mål og fortsæt skal gemmes til nytår?

“Når jeg handler vil jeg KUN købe det der står på min indkøbsliste”

Hvem er med mig?
Det kræver en smule struktur, men jeg tænker det er overskueligt.
Hvem ved, måske jeg det ligefrem kunne blive til en god vane, jeg kunne tage med ind i det nye år?

Advertisement

One thought on “Decembermål…. Spar lidt på det spontane…

  1. Ida siger:

    Jeg er også gået i sparemood. Har bestemt mig for at bruge hvad der er i skuffer, skabe og fryser 🙂 supplere dog med skyr, frugt og grønt. 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s