Sommer Tabata i haven…

Jeg har lige haft en uges ferie, med helt vidunderligt vejr. Hvor jeg bare elsker den danske sommer når den opfører sig sådan her.
Jeg har brugt det meste af min ferie på at nyde vejret, både aktivt og mere eller mindre inaktivt.
Den inaktive del har primært bestået af solbadning, men engang imellem bliver det lige lidt for meget for mig og jeg skal lige op at bevæge mig lidt. I denne varme skulle det helst ikke være alt for længe af gangen. Derfor lavede jeg forleden en lille hurtig tabata- workout med fokus på styrke i overkroppen.

Tabata er 20 sek arbejde 10 sek pause, i 8 runder. Det lyder måske ikke af meget, men prøv det af, og så er det endda overstået på 4 min.

Incline Shoulder Pushups (som jeg kalder den)
incline pushups

– Handler om at komme så lodret ned i din pushup som muligt, så meget man nu har styrke til. Derfor spænd godt op i maven og løft numsen op, mens du laver en pushup. Stå gerne på tæer.

Scorpion pushups

scorpion pushups

– En lettere avanceret udgave af tricep pushups.
– Løft det ene ben, mens du laver en tricep pushup. Husk at spænde i maven og baller så du ikke svajer i ryggen og derved også beskytter din lænd. Tænk at dine skuldre og hofte skal være parallelle med jorden.

Jeg fik i hvert fald sved på panden!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s