Et outfit med forårsfornemmelser…

nike adidas collage

Kom for noget tid siden forbi hjemmesiden Sportamore.dk, hvor jeg faldt over de fineste forårstights. Jeg vidste ikke helt om jeg skulle købe dem, så jeg lod hjemmesiden stå åben i et par dage, da jeg så pludseligt så at der netop på disse tights stod at der kun var 1 par tilbage i min størrelse.
Så var det da helt sikkert skæbnen at jeg blev NØDT til at bestille dem ikke? Og skulle også have denne top fra nike der liiiiige passede til.. 🙂
Men er sikker på at jeg bliver helt forårsglad når de kommer med posten og jeg hopper i dem… De stråler jo af solskin!

Forresten så er jeg vild med spraglet træningstøj og farver….
Er I også det?

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s