Aktiv ferie… og godt-at-være-hjemme-mad

playitas1

I forrige uge var jeg på ferie på en spanske ø Fuerte Ventura. Stedet hed Playitas resort, hvor der var rig mulighd for fysisk udfoldelse. Der er både fitnesscenter, løbeterræn med indlagte ruter, cykel- og mountainbikeudlejning samt svømmebassin og holdaktviteter.
Jeg havde været på resortet før, så denne gang var jeg forberedt på hvad jeg kunne forvente, hvilket også gjorde turen lidt bedre. Da jeg var der første gang, havde jeg aldrig være på aktiv ferie før, og havde derfor store forventninger. I form af mit arbejde som holdinstruktør forventede jeg at komme ned og blive inspireret af de mange holdaktiviteter. Det blev jeg desværre ikke, jeg måtte sande at jeg nok var blevet lidt forvent med den høje standard der er i de les mills koncepter jeg kender til. Som nybegynder indenfor træning ville det være helt okay, men jeg må indrømme at det ikke levede op til mine forventninger.
Derfor vidste jeg også denne gang hvad jeg kunne forvente af holdaktiviteterne denne gang, og deltog kun i meget få af dem. Hvilket så også gjorde at jeg ikke blev skuffet.

Derimod valgte jeg denne gang at lægge mit fokus på styrketræning og udforskning af øens natur gennem løb. Det spillede faktisk rigtig godt, da vi var ude at løbe om morgenen og kunne gå i fitnesscentret og styrketræne hen på eftermiddagen – Hver dag blev det dog ikke til.
Der var en fælles solhilsen hver morgen efterfulgt af en lille løbetur. Dette tog vi udgangspunkt i den første morgen, og udvidede derefter til vores egen version. Der var tegnet løberuter op, som man kunne følge afhængig af hvor langt man ville løbe, så det var faktisk ret nice.

playitas2
Fitnesscentret var okay til basal styrketræning, men må indrømme at jeg nu savnede vores dejlige store funktionelle område hjemme i Fitnessdk. Heldigvis fik jeg lov til at låne et par vægtskiver med udenfor, så jeg kunne øve noget dejligt Grit Plyo…

Alt i alt var det en fornøjelse, men det er det jo som regel når man er på ferie. Jeg var rigtig glad for at jeg havde været der tidligere, så jeg kunne afstemme mine forventninger på forhånd.

Der var selvfølgelig også tid til masser af sjov og fis… Bla. blev der stået en del på hovedet og meget andet.

acroyoga

Og så er der jo det der med feriemaden…
Grøntsager var der ikke mange af, medmindre de var druknet i olie af en art… og vi søgte faktisk efter dem! Men lidt blev det da alligevel til.. synes jeg formåede at finde en fin balance med at nyde maden, og finde sunde alternativer igennem hele ferien. Der blev dog både spist chokolade og pandekager mv…
Hey!! Kom lige i tanke om at jeg glemte at få is… og så på en ferie.. hvad er jeg dog for et menneske!

Det jeg glædede mig allermest til ved at komme hjem var at komme hjem og lave en lækker friskpresset juice og en salat, der ikke svømmede i olie. Så det var der mit fokus lå dagen efter jeg kom hjem… og NØJ, hvor jeg nød det!

Juicen blev lavet af:
– 3 cm ingefær
– 1/2 økologisk citron
– 2 rødbeder
– 2 æbler
– 1/4 agurk

jice

rødbedejuice

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s