Travl Hverdag Og Gratis Selvforkælelse

selvforkælelse

ATP, Glykose, Mitokondrier… Hvad er det?
Det er i hvert fald hvad jeg har på hjernen lige nu. Jeg er i gang med en grunduddannelse i anatomi og fysiologi, der forløber over 3 weekender. Denne weekend har været den første, og jeg må sige at det der med de kemiske processer der sker i kroppen, ikke er helt let at forstå.. for mig i hvert fald. Men mon ikke det kommer.
Hvis nogen kan forklare mig det på en let måde, så sig endelig til?

Januar er og har været en travl måned for mig, og der har ikke været meget tid til at slappe af og samle overskud på energikontoen. Især nu her hvor mine weekender er fyld helt op af uddannelser mv. Det er selvfølgelig enormt spændende med alt det nye læring, men også tidskrævende og hårdt.

Derfor vil jeg se om jeg kan samle lidt ekstra energi på min overskudskonto i hverdagen.
Det vil jeg gøre, ved hver dag at gøre noget godt for mig selv og min krop. Nogle gange er det enkle men simple ting, der kan give den lille smule ekstra man har brug for.

Jeg har faktisk lavet en plan over det:

Mandag – En lækker og fugtgivende ansigtsmaske
Tirsdag – En gang håndmassage med en dejlig håndcreme
Onsdag – En behandling med Body-SDS
Torsdag – Et fodbad
Fredag – Hjemmelavede dadelkugler til at snacke med

Ved godt at behandlingen ikke hører under de gratis glæder, men det er en tid jeg har haft længe og så hører den stadig ind under kategorien selvforkælelse.

Hvad gør I for at få energi op overskudskontoen i den travle hverdag?
Har I andre forslag til gratis glæder?

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s