I GRIT IT!!

GRIT
Jeg gjorde det!!

Jeg er nu godkendt til at undervise i Les Mills Grit Series.

Jeg har været helt høj på adrenalin, men har godt nok også været tung i kroppen i løbet af weekenden.
MEN… Det har været det HELE værd.
Jeg er virkelig blevet udfordret på styrke, udholdenhed og kondition, hvilket jeg jo synes er super fedt… BAGEFTER!

Udover at være blevet godkendt til at undervise, synes jeg også at jeg har fået en masse andre ting med i bagagen efter denne weekend.
Der har i løbet af weekenden været fokus på coachingdelen i undervisningen, hvilket jeg synes er utrolig spændende, og som jeg også kan bruge til nogle af mine andre undervisningstimer. I Les Mills Grit Series, lægges der stor vægt på teknik og floorcoaching (hvor instruktøren går ud blandt deltagerne og hjælper dem med at forbedre deres teknik). Det glæder jeg mig utrolig meget til at komme i gang med at blive endnu bedre til.
Derudover har jeg fået en større viden om kroppens funktioner og de gavnlige effekter i forhold til plyometrisk træning og HIIT.
NU skal jeg bare i gang med at forbedre min præstation endnu mere, for inden for 3 måneder skal jeg have indsendt en video af mig selv der underviser en time, og der stilles stadig nogle fysiske krav.
Når denne forhåbentlig godkendes er jeg officielt certificeret GRIT-INSTRUKTØR.

Er der nogen der har nogle gode råd/øvelser i forhold til at forbedre sin præstation inden for eksplosiv/plymetrisk træning?
Nogle derude der har prøvet Grit? og Hvad synes I om det?

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s