Opskrift til weekenden… Energi skal der til!

paleomuffins

WEEKEND!
I hvert fald for mit vedkommende. Som tidligere nævnt står den kommende weekend i træningens tegn, jeg skal nemlig på uddannelse i Les Mills Grit series, der er et fysisk hårdt og krævende træningskoncept. Ikke desto mindre er det super fedt, fordi du virkelig mærker effekten af træningen med det samme, og du bliver udfordret maksimalt.

styrke

Les Mills Grit Series indeholder 3 koncepter, strengts, cardio og plyo (plyomestisk træning) og vi skal igennem dem alle i weekenden. Når jeg normalt har været på en time af 1/2 times varighed, er jeg helt færdig bagefter, så jeg er virkelig spændt på hvordan jeg klarer den hårde træning der ligger forude for weekenden, da vi jo helt sikkert skal igennem alle 3 koncepter.
Jeg er en smule nervøs… så krydser fingre for at jeg klarer den… Og send gerne lidt ekstra energi min vej i løbet af weekenden.

Jeg tager afsted imorgen med min træningsmakker, der ligeledes skal på uddannelsen sammen med mig. Det er rart at være to, så der er et kendt ansigt, og ligeledes en ma kan spare med undervejs. Vi har planlagt at tage afsted til før, så der lige er tid til lidt hygge inden den benhårde træning. Vi tager afsted fra Randers til København, hvor uddannelsen foregår allerede imorgen tidlig. Der er planlagt lidt shopping, måske mest sportstøj, hvor vi kan finde noget, og så skal vi ud at spise på et lækkert sted.

Apropos mad, så skal der som overskriften indbyder til, masser af brændstof af den gode slags på kroppen til sådan en weekend. Derfor har jeg stået i køkkenet og forberedt madpakke og snacks til de to dage. Jeg har bl.a. lavet nogle super lækre paleo-kokosmuffins som jeg vil dele med jer. De er nemme at lave, og så lækre at jeg faktisk allerede har spist den ene portion jeg havde lavet, så måtte lave flere til weekendens madpakke… ups!

Opskrift:
5 æg
130 g kokosmel
4 bananer
En lille håndfuld hasselnødder
50 g mørk chokolade
1/2 tsk vaniljepulver

– Mos først banerne i en skål.
– Tilføj æg, kokosmel og vaniljepulver.
– Hak chokolade og hasselnødder groft, og kom det i blandingen.
– Kom det i muffinforme og bag ved 180 grader i ca 15 min (varmluft)

Voila og velbekomme…

paleomuffins2

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s