Ør i bolden og øm i kroppen… Men jeg elsker det!

Den sidste uges tid har mit hoved været ved at sprænges. Men det er der en årsag til.

bodycombatHelle

Hver 3. måned er er release på de Les Mills programmer jeg underviser i. det vil sige at der bliver præsenteret nyt musik og ny koreografi til medlemmerne i fitnesscentret. Vær ikke i tvivl om at jeg ELSKER at undervise, men når jeg skal lære 4 forskellige programmer udenad, nærmere betegnet ca 36 numre samt koreografi, så bliver jeg en lille smule ør i bolden. Mit hoved har været fuld at koreografi og jeg har brugt alle de små pauser i hverdagen på at øve mig i, selv i pauserne på mit arbejde har jeg siddet i min egen lille boble med høretelefoner på.
Men det er noget der sker ca. hver 3. måned, det kommer det til igen og mine omgivelser accepterer det også.
Når det er sagt er jeg både flad i kroppen og høj på energi over weekendens releases. Jeg er SÅ glad for de medlemmer der giver masser af god energi til timerne, for det er mindst lige så vigtigt som instruktørens indsats.

lesmills

I den kommende weekend står der en ny uddannelse på programmet… Men det skal I nok komme til at høre mere om!

Når det er sagt er dte også vigtigt at kroppen får energi, så jeg slutter weekenden af denne nemme og velsmagende aftensmad.
lakshaps

Opskrift:

2 Laksefileter
solsikkekerner
ramsløgkrydderi
citronsaft
salt og peber

Salat efter eget valg.

Salsa – Jeg brugte min hjemmelavede auberginesalsa.

– Krydr laksefileterne med citronsaft, salt, peber og krydderi.
– Kom dem i ovnen i ca 10-15 min.
– Tilbered og anret imens salaten, som salsa på tallerkenen og når laksen er færdig, så er det bare at flytte den over på tallerkenen, og så er der serveret.
Lettere bliver det næsten ikke…

Voila og velbekomme

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s