Dagen derpå-mad og Tanker om 2014

why

Godt Nytår til alle derude.
Datoen hedder 1/1 2014, og det betyder for mange en frisk start, nye mål og et år fuld af muligheder.
Min grundholdning er egentlig at det der med nytårsfortsæt, eller mandagsløfter er lidt noget pjat. Alene af den grund at man ikke behøver at vente til det bliver mandag, eller nytår med at sætte sig mål, eller lave løfter til sig selv. Hvis der er noget man vil, så hvorfor ikke starte imorgen eller allerede i dag, hvis det er muligt.
Når det er sagt, glæder jeg mig til at sparke 2014 i gang med masser af nye udfordringer og uddannelser indenfor træningsverdenen.
Allerede i Januar skal jeg både på kursus i TRX suspension trainer som jeg skal undervise i, samt Les Mills Gritt Series, som også bliver et af projekterne for det nye år. Januar bliver super hård, travl og spændende…. og jeg GLÆDER mig.

Jeg har tilbragt årets første dag med en gang træning. Jeg skulle op og undervise i Bodypump kl 10.30 i dag… Holde mig fra alkoholen igår, men vil nu ikke ligefrem kalde mig morgenfrisk imorges. Resten af dagen vil jeg indrømme at jeg hovedsageligt har tilbragt på sofaen…

Maden skulle være hurtig og nem, så tog lidt af hvad jeg havde i køkkenet og biksede det sammen. Brugte endnu en gang æbleskivepanden som redskab og det kom der disse hapsere ud af.

Opskrift:
2 tortillabunde?
1 kogt/stegt kyllingebryst i små tern
1 mozzerella
1 avocado
salt og peber

haps

– skær tortillaen i 8 stykker (trekanter) og kom stykkerne med i hullerne på æbleskivepanden
– skær avocado og mozzerella i mindre stykker, og kom det ned til tortillaen sammen med kyllingen.
– Tænd for varmen og lad det stå ca 5 min, drys med salt og peber.

Voila og velbekomme
– var det ikke let og overskueligt her på årets første dag?

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s