Juleræs, Gaveregn og Byttekaos….

Fitnisse

Glædelig jul til alle derude fra fitnissen her…
Håber i har haft en dejlig tid, med masser af hygge, god mad og måske også en pakke eller to.
Jeg synes Julen er gået utrolig hurtigt i år… er det bare mig?
Jeg ved ikke om det er det lune vejr, eller bare fordi der har været nok om ørene for mit vedkommende..

Nøj hvor nyder jeg også bare juledagene. Især en god julesang kan gøre mig i dejligt humør. Må hellere også indrømme at jeg nærmest hver dag har haft nissehue på, på mit arbejde i børnehaven.

Inden jul synes jeg at man stressede over alt man skulle nå, især indkøbene af julegaverne som jeg altid er lidt sent ude med. Så er det alle gaverne der skal afleveres til de rigtige folk, så de kunne komme under de rigtige juletræer.

Selve min juleaften var rigtig skøn og hyggelig.
Jeg skulle for første gang prøve at have gås juleaften. Det havde jeg aldrig prøvet før, så det var jeg egentlig ret spændt på.
Men ingen jul uden disneys juleshow, så det skulle vi selvfølgelig se inden, vi kunne komme rigtig i gang med hele julesceancen.
Gåsen smagte vidunderligt, så det gør mig bestemt ikke noget hvis vi skal have det igen næste år. Faktisk vil jeg hellere have det end flæskesteg.

Jeg er egentlig lidt modstander af at Julen skal handle så meget om gaver som den nogen gange gør.
For nogen kan det næsten virke som om at deres ønskeliste nærmere er en bestillingsliste, hvor tingene bliver byttet hvis der ikke er præcist det der står, eller hvis det ikke har stået på deres liste, som i øvrigt måske kun indeholder 4 ønsker?
Selvfølgelig har man ret til at bytte sine gaver, det er slet ikke det jeg siger. Men nogen gange skal man måske også tænke på hvad vedkommende har tænkt da de købte gaven til en, at det mere er tanken end gaven der tæller, og i det hele taget være taknemmelig over at man overhovedet får en gave.
Når det så er sagt, vil jeg gerne fortælle at jeg er utrolig glad for de ting jeg har fået. Nogle ting skal dog lige ud og byttes da de er dubletter, men hold op hvor føler jeg mig heldig…
Og de fleste ting er til mit lille køkken, som jeg skal have meget mere gang i i det nye år. Det kommer i måske også til at kunne se herinde på bloggen.
Men har i hvert fald stykket en lille sag sammen her nedenunder, så i kan se mine julegaver…

julegaver

Har I nogle gaver i skal have byttet?
og hvad er Jeres holdning til alt det her juleræs?

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s