Brudte vaner #1? Opvasken…..

opvask

I et af mine tidligere indlæg skrev jeg at jeg ville prøve at se om jeg kunne bryde eller forbedre nogle af mine vaner. I december valgte jeg at sætte fokus på opvasken… mest fordi jeg bare er så enormt god til at udskyde den, så den står i køkkenet og hober sig op. Læs indlægget her

Hvordan gik det så?

I starten gik det rigtig godt, og jeg formåede faktisk at vaske mit service op lige efter det blev brugt. Efterhånden som dagene gik, blev der slækket lidt på det, men der blev stadig ikke noget opvask stående til dagen efter, og dette har faktisk holdt hele vejen.

Vil jeg sige at min vane er blevet brudt?
Delvist… og er godt på vej. Der står ikke opvask og flyder til dagen efter, men måtte også være realistisk og indse at jeg i hverdage nok ikke altid kan nå lige at vaske op efter jeg har brugt mit service… her taler jeg særligt om morgenen.

Jeg har købt mig selv en lille gave, der skulle være en belønning, hvis jeg klarede min udfordring til mig selv…
jeg har lige fået den i dag, så nu skal den pakkes ind, så jeg kan lægge den under juletræet sammen med de andre gaver.
Hvis målet er delvist nået synes jeg nemlig godt at man må belønne sig selv lidt.. ikke!

Mon nogen kan gætte hvad der er i pakken?
Kan afsløre at det er en af tingene der har stået på min ønskeliste..

pakke

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s