Retrokuren Dag #7

regnbuesalat

Sidste dag!
Lidt mærkeligt…. Tror i hvert fald fremadrettet jeg vil fortsætte med at lave den samme morgenmad. I hvert fald et par dage endnu.

Mandag betyder også tilbage på arbejdet. Heldigvis havde jeg lavet mig den lækre madpakke i form af spidskålssalat, med avocado, ananas og karry/nøddedressing.
Jeg spiste ligesom de andre dage, ikke hele min portion, sp jeg tænker lidt at jeg gemmer resten til morgendagens madpakke.

Jeg havde til og med også nogle lækre detox-kugler med, da der var nogle til overs fra weekenden. De smager af så meget, at man ikke spiser særlig mange af dem, hvis du spørger mig.

Det var i løbet af dagen sådan lidt mærkeligt af det er den sidste dag. Tidligere har madpakken og aftensmaden været nøje planlagt, det har både været rart, hyggeligt og mærkeligt for sådan en som mig som godt kan lide at finde på nye ting.

Efter en lang dag på arbejdet, var det hjem og hakke lidt grønt. En regnbuesalat.
Heldigvis havde jeg hakket lidt af det i forvejen, så det var hurtigt og nemt at bikse sammen…. Og hold op hvor det var fint. Man blev jo nærmest mæt af bare at kigge på det.

Regnbuesalat1

Og så alligevel ikke helt… måtte bare spise det!

Imorgen er det slut, så laver jeg en samlet opsamling på ugen.
Kan også afsløre at jeg den første dag på kuren lavede en måling af fedtprocent mv. nede i det fitnesscenter jeg arbejder. Jeg har i sinde at lave en ny her efter en uge. Ikke for at tabe mig, men bare fordi jeg er nysgerrig på om der er blevet rykket rundt på, eller ændret nogle ting efter denne uge, udover de forandringer jeg har mærket på egen krop.

Er der andre ting I gerne vil have svar på, inden min opsamling på “En uge med Retrokuren”, så byd endelig ind.

To be continued…

Advertisement

3 thoughts on “Retrokuren Dag #7

 1. Mia siger:

  Hej 🙂

  Det har været sjovt at følge forløbet!

  Har selv bogen, og opskrifterne ser så lækre ud! Dog har jeg ikke haft mulighed for at tage en hel uge med det endnu.

  Jeg vil lige høre hvad du ca. gav for indkøb i starten af kuren? Det lyder ikke helt billigt med alle de grøntsager 🙂 Og så vil jeg lige spørge hvor meget tid du ca. brugte dagligt på tilberedning? Både af morgenmad men også samlet?

  Bedste hilsener
  Mia

  1. vinther3 siger:

   Hej Mia…
   Dejligt med undrende spørgsmål.
   Hvis du har læst indlæggene så handlede jeg ind efter indkøbslisten i starten af ugen, som bestod af en masse grøntsager. Jeg vil rundt regnet sige at jeg måske har brugt mellem 3-400 kr til indkøb + en smule ekstra til at supplere op i løbet af ugen. Forudsat at man eksempelvis har hampeprotein, kakaonibs og olier i sit køkken.
   Der skal siges at jeg efter ugens afslutning stadig har køkkenet fuldt af grønt jeg ikke har fået spist, fordi der eksempelvis ikke bruges et helt rødkål til en rødkålssalat, og så er der jo noget tilbage.
   Morgenmaden tog måske 5-10 min ekstra at lave fordi frugten skulle snittes, og måske jeg rundt regnet har brugt 1 time i køkkenet om aftenen, med aktivt at snitte og forberede grøntsager, både til aftensmad og madpakke.
   Håber det var svar nok på dine spørgsmål, ellers så fyr løs… 🙂

   Hav det dejligt..

   1. Mia siger:

    Nå det er da til at overkomme! 🙂 Tusind tak for uddybende svar, jeg troede faktisk at det var både dyrere og mere tidskrævende 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s