Retrokuren Dag #6

Så lakker min uge med Retrokuren så småt mod enden. Jeg behøver vel ikke fortælle jer hvad jeg fik til morgenmad? I hvert fald ikke hvis I har læst de sidste par indlæg.

Middagsmaden bestod af en grønkålssalat med appelsin, rødløg, granatæble og en nødde/karrydressing. Lyder det ikke lækkert?
Så se bare her…

Grønkålssalat

Jeg har fundet ud af det der Grønkål faktisk er ret så lækkert… også i rå form. Tror snart der skal laves en portion grønkålschips.

Jeg egentlig planlagt noget kreativt julehygge-eftermiddag med en veninde, hvori der skulle indgå æbleskiver som jeg skulle medbringe. Jeg måtte jo pænt fortælle hende at jeg sagtens kunne tage æbleskiver med, men at jeg ikke ville komme til at spise nogen af dem… Derfor aftalte vi bare at hygge uden æbleskiver (medbragte detox-kugler i stedet).
Så der blev lavet juledekorationer i stor stil…

Juledeko

Da jeg kom hjem skulle jeg lave aftensmaden, som bestod af Sushi.. Retro-Style! Dvs med grøntsagsfyld i form af revet gulerod, blomkålsris, avocado og ristede sesamfrø.
Jeg er i forvejen stor tilhænger af sushi… og det her var mindst lige så lækkert… MUMS! Det bliver bare bedre og bedre…Retro-sushi

Så er der bare den sidste dag tilbage af min uge med Retrokuren.. så kommer der en samlet update.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s