Retrokuren Dag #5

grønsagsspaghetti

Nu var det blevet weekend, og jeg havde egentlig ikke forudset hvordan jeg også lige skulle huske at tænke retrokuren ind i mine sociale planer såsom familiefødselsdag, venindehygge og brunch. Men alligevel fik jeg det faktisk til at gå op i en højere enhed uden problemer.

Som sædvanlig stod jeg op og lavede min lækre morgenmad, der stadig var lige så lækker som den har været hele ugen.
Dagen stod på undervisning i Bodycombat og Bodypump, hvorefter jeg skulle haste afsted til familiefødselsdag, jeg alligevel ville komme for sent til.
Derfor var det vigtigt for mig, at være godt forberedt, så jeg lavede mig en madpakke, denne gang med coleslaw, og gjorde den klar til at jeg kunne indtage den til fødselsdagen.

Jeg havde været en smule bekymret for hvordan de ville reagere på, at jeg medbragte min egen mad. Familien var derimod forstående og spurgte i stedet ind til kuren, i stedet for at være en smule fordømmende med en tone om at jeg var for sund. Så det var en dejlig positiv oplevelse. Endnu en gang fik jeg ikke spist hele min frokostportion.

Om aftenen havde jeg planlagt en venindeaften, og til dette medbragte jeg også selv min egen mad. Eller i hvert fald ingredienserne til det. Efter lige at havde handlet de sidste sager, gik vi i køkkenet hvor vi tilberedte hver vores ret. Jeg fik til og med en smule hjælpe i køkkenet også. Hendes børn synes det var enormt spændende at lave spaghetti af grøntsagerne. Min aftensmad bestod som sagt af noget grønsagsspaghetti med tomatsauce, hvilket var den første varme ret i løbet af kuren. Jubiii..

Grønsagsspaghetti

Mums, hvor smagte det dejligt.
Vi skulle hygge med en god film, så der blev også lavet snack, i form af detoxkugler, med en smule ændringer, samt lidt mandariner… det er jo ved at være juletid.
Helt klart en af de bedste dage på kuren – nok mest pga. den lækre aftensmad.

To be continued…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s