Retrokuren Dag #1

Retrokuren 1

Jeg havde glædet mig rigtig meget til at prøve Retrokuren på egen krop, da jeg synes at den appelerer til mig, og endnu mere efter jeg har læst hele bogen.

Forbredelserne:
Dog var der lige nogle forberedelser der skulle gøres, inden jeg kunne gå i gang.
Der er lavet en fin indkøbsliste som jeg gik ud fra.Det indebar bl.a. kål i alle afskygninger. Jeg bliver en drøm at være sammen med i den kommende uge tænkte jeg 🙂
Nogle af ingredienserne skulle indkøbes i større fødevarerbutikker så jeg gik i Føtex og købte de sidste sager og hold da helt op hvor jeg slæbte.
Da jeg kom hjem og fik pakket ud, nød jeg synet af alle de lækre råvarer jeg havde fået indkøbt mig og tænkte jeg det her burde jeg kunne klare mig med i et stykke tid.

Dag #1:
Jeg stod op om morgenen og glædede mig til at gå i gang. Morgenmaden bestod af “bland-selv-frugt, toppet med hakkede mandler lidt mørk chokolade og hampeprotein.
Jeg har tidligere brugt hampeprotein i min madlavning, og synes nogle gange godt det kan have en lettere bitter smag, men ovenpå min “frugtsymfoni” var det faktisk ingen problem.

Frokosten som bestod af rødebede-råkost med peberrod, lidt mandel og hvidløgstopping, havde jeg lavet dagen i forvejen, så det var bare lige at tage med i tasken. Desuden have jeg indkøbt lidt lakridsrod, hvis den søde tand skulle dukke op i løbet af dagen (især over middag, hvor den ofte hilser på)
Da jeg ved eftermiddagstid fik fri fra arbejde, begyndte sulten så småt at melde sig.
Jeg biksede en smoothie sammen, der stod i bogen, bestående af; broccoli, bladselleri, valnødder, citron, appelsin og vand. Den smagte egentlig ikke specielt godt, men hjalp på sulten og energiniveauet inden træning.
Jeg havde frygtet at løbe tør for energi til træningen og ikke kunne præstere, men det var slet ikke noget problem og havde endda mere energi end jeg plejer efter træningen.
Da jeg kom hjem var jeg ikke engang rigtig sulten, så ventede lige lidt med at lave min aftenssuppe, som skulle bestå af et afkog af en masse forskellige grøntsager og krydderurter efter eget valg.
De ting jeg puttede i min suppe var en blanding af tomat, bladselleri, hvidkål, rødebede, løg, hvidløg, chili (lidt for meget) ramsløg, salt og peber.
Igen havde jeg frygtet af suppen blev en smule for kedelig til mig, så jeg puttede lidt ekstra krydderi i, i form af chili og hvidløg, for at være sikker på at den smagte af noget. Dette gav en smule bagslag, da chilismagen blev ret så gennemtrængende, og en varm varm fornemmelse bredte sig i hele min krop. Men i bund og grund blev jeg slet ikke skuffet over suppen.

Nu har jeg bagt lidt ekstra knækbrød til dagen imorgen og lavet mig min frokost, så den er klar til lige at hapse med, hvilket er vigtigt fordi jeg skal møde tidligt imorgen.

To be continued….

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s