Noget om Vaner….

Bryd vanen

Jeg tror måske de fleste kan nikke genkendende til at der er nogle vaner i ens liv, man gerne ville ændre på. Det kan være småting der fylder og for nogle kan være store, eller det kan være livsstilsvaner men gerne vil omlægge. Det kan også være der er nogle derude der allerede har nogle gode vaner, som man gerne vil booste endnu mere.

Jeg har tænkt mig at sætte fokus på en af mine vaner af gangen, og se om jeg kan bryde den, gøre den bedre eller bare ændre den i en anden retning. For mig er det nogle små ting i hverdagen jeg til en start gerne vil ændre.

Jeg har læst et sted (kan ikke huske hvor) at en vane tager ca. 21 dage for at blive ændret, så derfor vil jeg afsætte en måned af gangen til hver vane.
Måske jeg vil bruge bestemte teorier, litteratur for at blive inspireret, finde metoder og redskaber, eller måske jeg bare vil kaste mig ud i det.

Første projekt starter i december, så nu er det bare med at udvælge en af de vaner jeg gerne vil starte med at ændre.

Har I nogle vaner i gerne vil ændre? Hvilke?
Er der nogen der hoppe med på vognen.

Advertisement

3 thoughts on “Noget om Vaner….

 1. ida siger:

  Jeg vil gerne ændre min vane med hensyn til rensning af mit ansigt. Jeg er i den sidste tid blevet rigtig dårlig til at rense mit ansigt, så jeg vil gerne få en god aftenrutine/vane hvor jeg husker at få renset mit ansigt.

  1. vinther3 siger:

   Hej Ida

   Det er faktisk også en af de vaner jeg har tænkt mig at jeg gerne vil blive bedre til. Nemlig at gøre det både morgen og aften. Så lur mig om der ikke kommer et indlæg om det?
   Meeen har en anden vane i tankerne jeg vil starte med… 🙂

   /Helle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s