Retrokuren – anmeldelse af bogen

For nyligt fik jeg denne fine bog om Retrokuren, som jeg straks gav mig i gang med at læse..

retrokuren

Bogen er flot illistrativt og let overskuelig, hvilket gør den behagelig og nem at læse.
Der er mange forskellige vinkler på sundhed, som både skal komme udefra og indefra.
Underoverskriften lyder lige ledes: råkost, detox og selvforkælelse. Dette synes jeg rammer bogen ret godt både i indhold og layout.
Bogen er skrevet i et let og forståeligt sprog, der gør den let at gå til for alle, vil jeg mene. Bogen kommer vidt omkring med fakta omkring råvarerenes gode egenskaber, anti-inflamatorisk kost og overvejelser over råvarerenes farver.
Dog er der nogle af afsnittene der er lige lovlig langhårede efter min smag; Eksempelvis at detoxe sin sjæl gennem tilgivelse og finde sit indre barn frem… urtebade og guide til selv at bygge en svedehytte.
Det er smukke filosofier, men lidt ikke lige en sti jeg vil bevæge mig ud på lige på nuværende tidspunkt.

En ting er helt sikert… kuren der er beskrevet i bogen skal jeg lige have prøvet af på egen krop.. så det kommer der en update på senere..

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s