Snacktime – Edamamebønner..

Jeg har i weekenden været i København for at besøge min veninde, og lørdag aften skulle vi forkæle os selv med noget lækkert at spise. Vi tog på sticks and sushi, hvor vi som forret fik nogle soyagrillede edamamabønner.
Nøøøj, hvor var smagte de meget bedre end jeg havde forventet. Resten af maden var også super lækkert, men det slog mig at man godt selv kunne eksperimentere med en version af disse bønner hjemme i mit eget lille ydmyge køkken.

Det kom der det her resultat ud af:
edamamebønner

IMG_4040

Er selv godt pænt tilfreds med resultatet, og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver lille ret, enten som forret eller snack. Det er i hvert fald super nemt, lækkert og anderledes.

Opskrift:
Edamamebønner (jeg brugte en pose af de frosne)
3-4 Spsk Soya (afhængig hvor stærk/saltet man vil have smagen)

– Opvarm først en pande.
– Kom Edamamebønnerne på panden og varm dem igennem
– Kom dernæst soyaen på panden til bønnerne, og steg til soyaen er fordampet eller “grillet” ind i bønnerne.

Tag af og spis.
Jeg foretrækker at spise dem varme, men det er smag og behag.
Velbekomme!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s