Getting Ripped – TRX Rip Training

TRX Rib trainer

I dag var jeg afsted på Kursus i TRX Ribtrainer.
På kurset blev vi præsenteret for Rib traineren som træningsredskab, og fik lidt kendskab til det.
Dernæst skulle vi igennem en workout, hvor der var 7 øvelser, vi skulle gennemføre i 30 sek på hver side, efterfulgt af den kort pause på ca 1 min og igennem præcis den samme workout igen.
Hvis man regner på det, er det ikke særlig lang tid vi var aktive i workouten, men hold op hvor kunne det være udfordrende både i puls og styrke. Lige som jeg kan lide det, hurtigt og effektivt.

Vi afprøvede forskellige progressioner af øvelser på egen krop; hvordan de kunne justeres sværere eller lettere, samt at instruere andre i at bruge Rib traineren korrekt.
Inden kurset havde jeg kun leget lidt med Rib Traineren på egen hånd, uden større kendskab til den. Nu ved jeg lige præcis hvordan jeg kan udføre simple basisøvelser med den, og stadig blive udfordret.
TRX Rib trainer

TRX Rib training

Det der er godt ved Rib Traineren er, at man selv kan udvide øvelserne og selv sammensætte sin workout på forskellig vis.
Man kan arbejde både statisk, dynamisk og eksplosivt, og de fleste bevægelser minder om de bevægelsesmønstre vi allerede bruger i vores hverdag.
Det er helt sikkert noget jeg skal til at bruge endnu mere i min træning…

Nogen derude der har erfaringer med TRX Ribtrainer?

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s