This is me…

Here it goes…

Velkommen til…
Er helt grøn indenfor bloggerverdenen, i hvert fald som blogger. Dog har jeg et stykke tid fulgt forskellige blogs, og har nu fået blod på tanden for selv at afprøve fænomenet.

Til dagligt er jeg uddannet pædagog, men arbejder i min fritid i Fitnessdk som holdinstruktør i bodyflow, bodycombat, bodypump og cxworx.  Jeg elsker at udvide min horisont både i køkkenet og gennem træning.

Dette er en personlig blog, der vil bære præg af mine interesser bl.a. inden for kost, motion og sundhed. Jeg er ikke ekspert indenfor disse områder, men har lyst til at lære mere og udvide min horisont indenfor mine interesseområder. Jeg tænker denne blog som en platform, hvor jeg kan dele og blive klogere på mine interesser, lade mig inspirere og måske inspirere andre.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s